Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Uniek behang maken en bestellen: 4 tips

Met een uniek behang laat u een originele indruk bij uw gasten achter. Uniek behang toont namelijk stijl, creativiteit en een bepaalde sfeer. Het eenvoudigst en voordeligst is om fotobehang te laten maken. Fotobehang van Art2business.nl kunt u al laten drukken vanaf 17,95 per vierkante meter. 

Uniek behang: 4 tips

Wilt u zo'n origineel behang aan de muur hebben hangen? Denk dan goed na over de afbeelding of print die u wilt laten drukken op uniek behang. Hierbij 4 tips. 
1. Ga na welke sfeer u in de ruimte wilt creëren. Kies behang met gele tinten voor een opgewekte sfeer, ga voor oranje en bruine tinten voor rust, kies rood en paars voor passie en creëer een goede werkomgeving met grijze, blauwe of groene tinten.
2. Maak een ruimte optisch groter. Fotobehang leent zich uitstekend om een ruimte groter te laten lijken. Anders dan behang, waarin banen zichtbaar zijn, lijkt fotobehang één geheel. Dit rekt de muur als het ware op, waardoor de ruimte groter lijkt. Wilt u een kleine ruimte veel groter laten lijken? Kies dan bijvoorbeeld een afbeelding met veel diepte, zoals een natuurlijk landschap, of kies een print met kleine figuren.
3. Kies voor een unieke foto of afbeelding. Uniek behang is natuurlijk het meest uniek als er een unieke afbeelding, print of foto op gedrukt is. U kunt een eigen foto uitkiezen, een originele foto van Shutterstock.com uitkiezen of een compleet eigen ontwerp laten maken door professionals, die overigens ook bij Art2business.nl werkzaam zijn.
4. Accentueer uw unieke behang door de inrichting hierop aan te passen. Allereerst benadrukt u met een passende inrichting de sfeer die u met uw unieke behang wilt behalen. Daarnaast kunt u door een andere inrichting de aandacht naar uw behang sturen. Kies bijvoorbeeld voor een licht interieur bij knalkleuren op de muur of creëer juist een complete sfeer met vergelijkbare kleuren in het interieur én het behang.  

Wilt u persoonlijk advies of uw eigen, unieke behang bestellen? Kijk dan verder op Art2business.nl.

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00