Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Fotobehang van strand voor rust & inspiratie

Creëer rust, romantiek of een inspirerende sfeer in lounges, slaapkamers, de aanbouw of de woonkamer. Hoe? Met fotobehang van strand. Met strand behang in huis waant u zichzelf dagelijks op vakantie. Zo kunt u bij thuiskomst direct ontspannen in uw bijzonder sfeervolle lounge, zithoek of slaapkamer. Door de strandtaferelen kunt u namelijk beter ontspannen, omdat het lijkt alsof u in een natuurlijke omgeving bent. U zit echter gewoon thuis, maar de sfeer in huis doet anders vermoeden!

Kies het juiste fotobehang van strand 

Bedenk goed welk fotobehang van strand u kiest. Is het voor thuis? Ga dan voor een niet te drukke foto, maar kies een rustige foto met minder felle kleuren. Deze kan namelijk iedere dag weer u laten ontspannen, zonder dat de afbeelding gaat vervelen of aanspoort tot een echte vakantie. Kies bijvoorbeeld een foto van het strand bij zonsondergang, waarop de ondergaande zon voor een sfeervolle impressie zorgt, of ga voor een foto van de duinen met zachte kleurtinten. Is de foto voor in een kantoor, studieruimte of loungehoek? Dan mag hij wel wat meer helderheid bevatten. 

Fotobehang van strand laten maken

Heeft u de foto gevonden die u thuis of in een andere ruimte tegen de muur wilt hebben? U kunt het fotobehang van het strand eenvoudig, goedkoop en snel laten maken bij Art2business.nl. Bij voorkeur levert u zelf een foto aan of kiest u een foto van Shutterstock.com. U meet de maten van de muur voor het strand behang op en wij bedrukken de foto op behangpapier van 330 gram/m2. Deze kwaliteit zorgt voor een jarenlang mooi en strak resultaat van uw strand behang! Door de ontwerpkosten die nihil zijn, betaalt u slechts voor het behangpapier. Kijk online naar overige mogelijkheden en tarieven!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00