Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Prijzen fotobehang

De kosten van het fotobehang zijn afhankelijk van een onder andere de maat. Normaliter werken wij met hetzelfde materiaal voor ieder behang. Dit materiaal is kwaliteitsdoek van PVC. Het is brandbestendig, waterafstotend en bedrukt met ecolabel inkt. De dikte (330 gram/m2)zorgt voor een jarenlang mooi en strak resultaat.

Kosten fotobehang

De kosten van het fotobehang zijn afhankelijk van de maat waarin u dit bestelt. Hoe groter het te behangen oppervlak, hoe lager de kosten per vierkante meter:

  • 0 m² tot 20 m² 24,95 euro per vierkante meter
  • 20 m² tot 50 m² 22,95 euro per vierkante meter
  • 50 m² tot 100 m² 19,95 euro per vierkante meter
  • 100 m² en meer fotobehang prijs op aanvraag

Montagekosten

Naast fotobehang laten bedrukken, kunt u het behang ook laten monteren. De kosten van fotobehang monteren zijn afhankelijk van waar wij moeten zijn. Neem persoonlijk contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte op.

Leveren/verzendkosten

Voor het leveren vragen wij een vergoeding voor de verzendkosten, die afhankelijk is van het gewicht en de afmeting van het pakket.

  • 20 kg en/of maximaal 2,5 meter 12,95 euro

De tarieven voor grotere en zwaardere pakketten kunt u bij ons aanvragen, via het contactformulier of de online offerteaanvraag.

Wij leveren uw bestelling binnen 7 dagen na ontvangt van de bestelling. Voor spoedleveringen vragen wij een toeslag. Spoedleveringen, binnen 5 dagen, kost u 25% extra over de verzendkosten van het fotobehang. Voor expressleveringen, binnen 3 dagen, betaalt u 50% extra.

Overige diensten

Wij kunnen u adviseren op locatie voor 79 euro. Vooropname kost 39 euro en een eigen ontwerp kost 1,25 per gewerkte minuut. Deze kosten komen bovenop de fotobehang prijs.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00