Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Over Art2Business

Art2business.nl is onderdeel van Drukhuis.com. Via Art2business.nl kunt u inspiratie opdoen om uw huis, kantoor of andere woning onder handen te nemen en een mooie, frisse look te geven met fotobehang op maat. Met een fotobehang krijgt een kamer namelijk een compleet nieuwe look, alsof uw hele woning of ander pand een complete make-over ondergaan is. Intussen heeft u slechts één kamer een nieuwe look gegeven, door slechts een fotobehang tegen de muren aan te plaatsen.

Topkwaliteit fotobehang

Voor particulieren die echt op zoek zijn naar een leverancier die de hoogste kwaliteit fotobehang en service aanbiedt, kunt u bij ons terecht. Het fotobehang wordt tot in de puntjes vervaardigd. Dit resulteert in een fotobehang dat met 100% zorgvuldigheid en aandacht wordt behandeld. Heeft u snel een uniek fotobehang nodig? Dat is geen enkel probleem: wij kunnen indien gewenst binnen drie werkdagen leveren! Zo werkt art2business!

Wij zijn gespecialiseerd in fotobehang, en daarin zijn we ook goedkoper dan de rest! Kijk en vergelijk zelf! Ons fotobehang is kleurecht, uit één stuk, hygiënisch, veilig en is oplosmiddelvrij geprint.

U kunt een foto uitkiezen uit het grote aanbod dat we beschikbaar hebben, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een eigen foto aan te leveren. Wij checken deze foto grondig, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt door het gebruik van een te kleine foto.

Frisse look

Wilt u ook een kamer of wellicht meerdere kamers een nieuwe, verfrissende look geven met mooi fotobehang op maat? Neem contact op en wij geven u graag uitleg over de verschillende mogelijkheden met ons fotobehang. U kunt bijvoorbeeld zelf een foto van hoge kwaliteit aanleveren, de maten van uw muur opmeten en doorgeven, en dan kunnen wij u vertellen wat de kosten van uw fotobehang op maat zullen zijn. Het fotobehang deskundig in uw woning of ander pand aanbrengen? Geen probleem. Wij zorgen tevens voor een naadloze afwerking, zodat u jarenlang kunt genieten van uw perfect aansluitende fotobehang!

Fotobehang voor diverse ruimten

Fotobehang op maat is prachtig in grote woonkamers, leuk voor in kinderkamers, maar het geeft vooral ook geweldige resultaten in grotere ruimten van bijvoorbeeld horecagelegenheden, kantoren, wachtruimten, hallen en openbare ruimten van bedrijfspanden en ruime showrooms. Door de structuur en matte finish geeft het fotobehang een warme uitstraling aan iedere ruimte. Neem een kijkje op deze website en doe meer inspiratie op voor de ruimte die u wilt opfrissen met fotobehang op maat!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00