Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Zelf mooi fotobehang maken

Iedereen kan heel eenvoudig zijn of haar eigen fotobehang maken, gewoon vanuit huis. Hoe? Vijf eenvoudige stappen. 

  1. Bedenk wat u wilt
  2. Meet de maten op
  3. Kies een foto, bijvoorbeeld via Shutterstock.com
  4. Geef het door
  5. Even geduld... Klaar is uw foto behangpapier!

Foto op behang inbeelden

Niet iedereen is even creatief ingesteld, maar als u foto behang wilt laten maken, dan heeft u waarschijnlijk wel al ideeën waarmee u wilt werken! Art2business.nl maakt foto behangpapier van zeer goede kwaliteit. Indien gewenst kunnen we dit foto behang ook bij u thuis of in een ander pand komen monteren. Zo ziet uw muur er altijd perfect afgewerkt uit. Met grote foto's komen kleuren, vormen en complete afbeeldingen altijd prachtig uit. U bent dus niet beperkt, maar kunt gewoon nadenken over hoe u wilt dat het eruit komt te zien. Ga in uw ruimte staan en beeld het u in. Ga vervolgens op een afstandje staan en beeld het nog eens in. Is de ruimte nog niet ingericht? Bedenk dan ook waar u welk meubilair wilt plaatsen en beeld het behang nog eens in.

Fotobehang maken

Het fotobehang maken, regelen wij voor u. Met uw maten en gewenste afbeelding, van bijvoorbeeld Shutterstock, gaan wij aan de slag. Op Shutterstock.com staan miljoenen afbeeldingen met de juiste pixeldichtheid. Deze afbeeldingen zorgen altijd voor een fantastisch en kleurrijk resultaat van uw foto op behang. We kunnen een foto afdrukken op foto behangpapier, zodat deze uw gehele muur bedekt. We kunnen echter ook een nog unieker fotobehang maken, waarbij ons creatievelingen aan de slag gaan met specifiekere wensen van u. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00