Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Fotobehang met eigen foto maken

Laat uw eigen foto op behang drukken voor een originele muur in uw woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of andere ruimte. Ook voor horecagelegenheden, kantoorpanden en andere commerciële of openbare ruimten is fotobehang met eigen foto een goede manier om een authentieke sfeer te creëren. 

Origineel en compleet aan te passen

Het grote voordeel van fotobehang met eigen foto is dat u een opvallende en originele ruimte kunt creëren, zowel in huis als in bedrijfspanden. Kies bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto uit voor in huis, maak een originele kinderkamer met een afbeelding van de favoriete tekenfilm van uw kind, of creëer een romantische sfeer in de slaapkamer met een trouwfoto of fotobehang met een strand. Wilt u een eigen foto op het behang in een bedrijfspand? Ga dan voor stijlvolle zwart wit foto's van een stad of voor inspirerende en rustgevende foto's van bos. Of ga voor een volkomen origineel ontwerp met een eigen foto op behang, dat u laat ontwerpen door onze professionele ontwerpers. Wat u ook kiest: met een eigen foto op behang wordt uw muur origineel en past deze compleet bij uw wensen. 

Fotobehang met eigen foto laten maken

Ziet u zo'n origineel ontwerp wel zitten voor bij u in huis of bij u in uw bedrijfspand? Ga dan direct aan de slag met het opmeten van de muur waar u het fotobehang wilt hebben. Als u de maten samen met een foto naar ons stuurt, zorgen wij dat u het fotobehang met eigen foto binnen 1 week in huis heeft. De kosten? 17,95 euro per vierkante meter (vanaf). Kijk op onze website voor meer info en chroom niet als u vragen heeft. Wij helpen u graag!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00