Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Ontspannende ambiance met fotobehang van bos

De natuur haalt u in huis met een mooi fotobehang van het bos. Bos behang is niet alleen mooi in uw woonkamer, het zorgt ook voor een ontspannende sfeer in de slaapkamer, en een rustige, concentratie verhogende ambiance in een kantoor. 

Bos behang en de sfeer in de ruimte

Foto's van het bos zijn doorgaans helder groen van kleur. Soms ziet u op deze foto's wat zonlicht door het bladerdak van de bomen komen. Hoe dan ook: fotobehang van bos zorgt voor een kleurrijke sfeer in huis. Omdat het natuurlijke kleuren zijn die u ziet, en het bos en de zonnestralen sowieso ook natuurlijk zijn, brengt de afbeelding van het bos aan een muur een rustgevende sfeer in de ruimte. Ideaal voor kantoren, slaapkamers, studeerkamers, maar ook mooi voor een speciaal accent in woonkamers. 

Fotobehang met bos print laten maken

U kunt het fotobehang van bos kiezen dat precies bij uw wensen en smaak past. Zo zijn er intens groene foto's van bos te vinden voor een excellent kleurrijk resultaat in uw ruimte. Wilt u een meer rustgevend plaatje in een kamer creëren? Dan zoekt u een foto voor uw bos behang met minder bomen, minder bladeren en wellicht wat meer bruine mostinten en gele tinten van de zonnestralen. Die foto's hoeft u voor Art2business.nl niet zelf te maken. U kunt gewoon één van de prachtige foto's van Shutterstock.com uitkiezen. Deze afbeeldingen hebben het juiste formaat en kunnen wij gratis gebruiken. 

Heeft u al een foto voor uw bos behang op het oog? Geef het ons door en wij maken een vrijblijvende offerte op!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00