Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Zelf behang ontwerpen in 3 stappen

Met uw eigen behang creëert u precies die sfeer in huis of in een bedrijfspand, die helemaal bij uw wensen past. Met behang ontwerpen kiest u de gewenste kleur, de print die u mooi vindt en het behang sluit naadloos aan op de ruimte. Ideaal, maar wat kost het en hoeveel werk gaat er in het ontwerpen zitten? De antwoorden leest u hier.

Zelf behang ontwerpen

Zelf behang ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Het makkelijkst is om fotobehang te laten maken. Dan kunt u gewoon eenvoudig online een afbeelding uitzoeken, die vervolgens op behangpapier wordt gedrukt. Fotobehang past in iedere ruimte. U kunt prints met dit behang over een gehele muur verspreiden, zodat de ruimte ruimtelijker oogt en in de ruimte tevens gemakkelijk één geheel gecreëerd wordt. 

Bij Art2business.nl kunt u eenvoudig in 3 stappen zelf behang ontwerpen.

  1. U meet de maten van uw muur
  2. U kiest een afbeelding (bijvoorbeeld op Shutterstock.com)
  3. U geeft de gegevens aan ons door

Specifieke wensen kunt u aangeven in het berichtenvenster bij de offerte. Wilt u persoonlijk advies, een persoonlijk ontwerp of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op!

Kosten behang ontwerpen

Uw eigen behang ontwerpen is bij Art2business.nl heel voordelig. Vanaf 17,95 euro (per m2) heeft u al fotobehang naar uw persoonlijke wensen. Het behang leveren wij binnen 1 week en als u het professioneel wilt laten ophangen, kunt u Art2business.nl ook hiervoor inschakelen. Met onze service bent u ervan verzekerd dat uw behang ontwerpen mooi tegen de muur komen te hangen, kreukloos en perfect afgewerkt naast kozijnen, deuren, plinten en stopcontacten. Informeer naar de mogelijkheden en ga aan de slag met uw behang ontwerpen!

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00