Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang woonkamer

Fotobehang in de woonkamer

Wilt u uw woonkamer een nieuwe look geven? Dat hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. U hoeft geen compleet nieuw interieur aan te schaffen of uw vloeren te vernieuwen. Door fotobehang in de woonkamer te plaatsen, creëert u een unieke sfeer die niet te evenaren is door een nieuw meubelstuk of een likje verf.

Fotobehang in de woonkamer: stijlvol & warm

Met foto behang in de woonkamer kunt u een muur opvrolijken met een mooie print zonder dat het té druk wordt. U kunt ervoor kiezen om een kleine muur een nieuwe look te geven met uw eigen behang ontwerpen, maar u kunt ook een muur van wel 20 meter lang een stijlvolle en warme uitstraling geven met mooi fotobehang. Er zijn verschillende mogelijkheden omtrent dit fotobehang. U kunt via internet op zoek naar een geschikte afbeelding. De afbeeldingen van Shutterstock.com kunt u bijvoorbeeld goed gebruiken omdat deze een zeer hoge kwaliteit hebben zodat ze op grote oppervlakten nog steeds scherp genoeg zijn voor de meest verbluffende resultaten. Het is echter ook mogelijk om een mooie herinnering vast te leggen op uw muur. Door zelf een (kwalitatieve) foto aan te leveren, kunt u uw eigen fotobehang voor de woonkamer ontwerpen. Zo weet u zeker dat niemand hetzelfde fotobehang in de woonkamer heeft.

Tips: kies voor een foto met bruintinten of oranje kleuren voor een extra warme woonkamer. Wilt u een luxe uitstraling? Dan gaat u voor paarse tinten. Voor kalmte en rust gaat u voor groen of blauw.

Uw behang ontwerpen laten maken en monteren

Art2business.nl kan uw gekozen behang op het juiste formaat behang laten drukken. Natuurlijk vereist het perfect behangen van tientallen meters fotobehang deskundigheid en ervaring. Ook hier kan Art2business.nl u van dienst zijn. Onze specialisten komen graag bij u langs om het fotobehang in de woonkamer te plaatsen. Voor zowel het behang ontwerpen, drukken en monteren kunt u kosteloos een offerte bij ons opvragen.

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00