Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang slaapkamer

Fotobehang slaapkamer

Wilt u uw slaapkamer een rustgevende en warme uitstraling geven? Dat kan perfect met fotobehang in de slaapkamer! Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat kleur een grote invloed kan uitoefenen op hoe u zich voelt. Zo kan het ook invloed hebben op hoe u slaapt. Door fotobehang in de slaapkamer te plaatsen, kunt u een rustgevende sfeer met een uniek karakter creëren.

Een rustgevende en unieke sfeer

Fotobehang in de slaapkamer zorgt voor de juiste sfeer, mits dit goed gekozen is. De kleuren, veelal bruintinten, zorgen voor warmte en zekerheid. Een oranje gloed zorgt voor nog meer warmte, maar ook voor een leuk opvallend tintje en heeft tevens een stimulerend effect. Perfect voor in de slaapkamer dus! Lichte tinten en wit doen het ook altijd goed. Het is vooral belangrijk om het fotobehang in de slaapkamer niet te druk te maken. Mocht u moeite hebben met het selecteren van een juiste afbeelding, dan kunt u altijd contact opnemen voor advies.

Andere tips voor fotobehang in de slaapkamer

Met fotobehang heeft u juist compleet in handen wat u uiteindelijk voor behang aan de muur heeft hangen. U kunt kiezen voor fotobehang van strandtaferelen, maar u kunt ook een meer romantische sfeer in de slaapkamer creëren met roze kleuren. Daarnaast zorgt rood voor een sfeer die meer passievol is. Een voordeel van fotobehang in de slaapkamer is dat het niet noodzakelijk is om te werken met schilderijen, posters en andere accessoires. Met alleen het behang kunt u al een “aangeklede” slaapkamer creëren.

Doe eens inspiratie op met de beelden op Shutterstock.com en vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw gewenste fotobehang voor in uw slaapkamer.

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00