Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang op maat

Fotobehang op maat

Met een uniek fotobehang op maat kunt u iedere ruimte een nieuwe, frisse look geven. Of u nu een kleine kamer in huis wilt opleuken met een leuk aandenken aan een vakantie, of een grote ruimte of hal van een commercieel pand een authentieke uitstraling wilt geven. Met fotobehang op maat kunt u iedere ruimte aanpakken. Zowel in huis als in bedrijfspanden en openbare ruimten. 

Fotobehang op maat laten maken

Waarom fotobehang op maat? Omdat u met fotobehang alles kunt creëren wat u zich maar kunt inbeelden. Met schilderen krijgt u één kleur op de muur en kunt u eigenlijk alleen met structuurverf of stukken een bepaalde structuur tegen de muur krijgen. Met standaard behang heeft u keuze uit diverse prints en opdrukken, maar een uniek behang tegenkomen dat compleet bij uw persoonlijke wensen past, is een moeilijker karwei. Met fotobehang daarentegen kunt u alle kanten op. Wilt u een print? Dat kan! Wilt u een prachtige foto uitvergroot op uw muur? Dat kan ook. Of een collage van diverse foto's? Ook dat is mogelijk. Bij Art2business.nl kunt u al uw wensen aangeven. De specialisten zorgen ervoor dat uw wensen op behangpapier komen te staan. Het resultaat: een fotobehang op maat. Uiteraard kunt u het ontwerp nog laten keuren en aanpassen. Zo krijgt u precies het fotobehang op maat, dat u in gedachten had. 

Passend

Doordat onze specialisten weten waar het fotobehang op maat komt te hangen, kunnen zij het perfect op maat maken. Wilt u het ook perfect laten monteren tegen de muur bij u thuis of in een ander pand? Dan staat Art2business.nl ook voor u klaar! Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en informeer naar de mogelijkheden. U kunt uw fotobehang op maat al binnen 3 tot 7 dagen in huis hebben.

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00