Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang kinderkamer

Fotobehang kinderkamer

Is uw kind helemaal gek van een bepaalde tekenfilm, fan is van een zanger(es) of verzot op een bepaalde sport? Maak uw kind blij met origineel fotobehang in de kinderkamer! Fotobehang hoeft niet duur te zijn, want bij Art2business.nl kunt u goedkoop fotobehang voor uw kinderkamer laten afdrukken én monteren. Fotobehang is op maat te maken, zodat het altijd past. Zo kunt u zelfs voor de kleinste en grootste kinderkamers een fotobehang laten maken!

Topkwaliteit fotobehang

Met een uniek fotobehang kan een kinderkamer op unieke wijze worden gestyled. Art2Business levert uitsluitend topkwaliteit. Het kinderkamer-fotobehang van Art2business heeft een dusdanige structuur en dikte, zodat het tegen een stootje kan. De matte finish verdoezelt vette vingers en het PVC-doek is waterafstotend. Kleine ongelukjes met bijvoorbeeld eten en drinken kunnen dus geen kwaad.

Leuke tips voor fotobehang op de kinderkamer

Met behang dat perfect bij uw kind en zijn of haar persoonlijkheid past, kunt u de kinderkamer sowieso al ontzettend opvrolijken. Leuker is om de kinderkamer helemaal in een bepaald thema om te toveren. Houdt uw kind van roze, bloemen, prinsessen en sprookjes? Kies dan bijvoorbeeld een sprookjes-fotobehang op de kinderkamer. Verf het bed wit of roze en maak met sjablonen bloemen of kroontjes op de bedrand. Met het dekbed, een tapijtje en andere interieurstukken en accessoires kunt u zo een hele prinsessenkamer creëren. Dit kun je ook doen voor stoere jongenskamers, met andere kleuren en bijvoorbeeld een fotobehang op de kinderkamer met voetballers of auto's. Met wat online inspiratie komt u al een heel eind. Voor foto's kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen op Shutterstock.com.

Heeft u nog vragen, wilt u advies of een offerte aanvragen? Dit kan via ons online contactformulier!

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00