Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang kantoor

Fotobehang kantoor

Fotobehang in kantoor, bijvoorbeeld in vergaderruimten en wachtruimten, is een steeds vaker voorkomend fenomeen. De reden is dat er een sfeer gecreëerd kan worden die kan inspelen op de gemoedstoestand van de personeelsleden alsook de zakelijke contacten die op bezoek komen. Vooral in grote ruimtes is een fotobehang in kantoor een goede optie, omdat het de ruimte optisch verkleind. Dit zorgt voor een ietwat knusser gevoel, en dat komt de sfeer ten goede.

Professionaliteit

Naast de sfeerverbeterende eigenschappen heeft fotobehang op kantoor nog een andere invloed. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat kleur grote invloed heeft op de concentratie van werknemers. Vooral de kleur rood is bevorderend voor de concentratie. Blauw is daarentegen goed voor de creativiteit. Een fotobehang op kantoor met deze kleuren als basis zal de output van personeel verbeteren. Dat is uiteraard erg belangrijk voor bedrijven. Tenslotte ziet fotobehang altijd mooi en stijlvol uit in een bedrijfsruimte. Als een kantoor er netjes en verzorgd uitziet, ademt het ook professionaliteit uit.

Offerte fotobehang op kantoor

Art2business.nl kan u helpen om uw kantoor op te frissen met fotobehang. Ook als u zelf nog niet helemaal weet hoe u uw kantoor mooi kunt stylen met fotobehang, helpen wij u graag door persoonlijk advies op maat te geven. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Art2business.nl.

Wilt u dat uw fotobehang op de juiste wijze op de muur wordt bevestigd? Hiervoor kunt u Art2business.nl ook inschakelen. Onze specialisten hebben ruime ervaring met het perfect aanbrengen van zowel klein als groot fotobehang in kantoren en werkruimten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kantoor of vergaderruimte een nette, professionele en unieke uitstraling krijgt! U kunt contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen.

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00