Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend
Fotobehang horeca

Fotobehang horeca

De uitstraling van een horecagelegenheid is allesbepalend voor de sfeer die er hangt als mensen komen eten of iets komen drinken. Met fotobehang in uw horecazaak kunt u in uw horecagelegenheid de sfeer uitstralen die u wenst te creëren. Komen mensen op de koffie? Komen er veel mensen in uw horecagelegenheid werken achter een laptop? Komen de mensen juist eten en wilt u de smaakpapillen extra prikkelen door middel van kleur? Met fotobehang in de horeca is het allemaal mogelijk.

Tips voor de keuze van uw behang

Met fotobehang kunt u dus de sfeer bij u in uw horecazaak beïnvloeden. Zo zorgen de juiste tinten en kleuren voor een bepaald “gevoel” binnen uw zaak. Groen en blauw zorgen voor kalmte en rust, terwijl rood zorgt voor passie en warmte. Geel kan daarentegen een ruimte opvrolijken, waardoor mensen in deze ruimte ook opgepept worden. Afhankelijk van het gevoel dat u wilt creëren, kiest u een foto met een bepaalde basiskleur, zodat de ruimte de juiste sfeer gaat uitademen.

Fotobehang in de horeca laten maken

Het mooie aan Art2Business is dat u een fotobehang in uw horeca kunt plaatsen dat is gemaakt van uw eigen ingestuurde foto. Hierdoor is uw behang helemaal origineel. Zo kunt u uw concept verdiepen, door bijvoorbeeld een foto van de historie achter het pand te laten drukken op behang. Zo creëert uw fotobehang in de horeca niet alleen sfeer, maar benadrukt het ook uw concept. Art2business kan compleet eigen fotobehang voor uw horeca gelegenheid ontwerpen.

Eigen foto op behang laten maken

Wilt u een eigen foto op behang laten maken of bent u een mooie foto tegengekomen op bijvoorbeeld Shutterstock.com? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en geef uw horecagelegenheid warmte, sfeer en stijl! U kunt ook altijd even contact opnemen voor advies op het gebied van fotobehang in de horeca.

 

Terug naar overzicht
Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00