Contact (+31) 084 877 1932
Art2business is uit één stuk Art2business is veel sneller gemonteerd Art2business is hygiënisch Art2business is veilig Art2business duurzaam Art2business tijdbesparend

Fotobehang geheel naar uw wensen

Fotobehang maken is helemaal niet moeilijk! Het enige dat u hoeft te doen is een mooie, kwalitatieve foto uit te zoeken die u graag op uw muur in uw kamer, kantoor, hal, wachtruimte, showroom of andere ruimte wilt laten aanbrengen. U kunt bijvoorbeeld gewoon een grote foto uitzoeken op Shutterstock.com, want die mag u gewoon gratis gebruiken voor het laten bedrukken van foto behangpapier. Waarom foto behang laten maken van een 'grote foto' van Shutterstock? De foto's van Shutterstock zijn groot en dat betekent dat ze uit veel pixels bestaan. Als u een kleine foto, van slechts honderden pixels gebruikt om fotobehang te maken, krijgt u onscherp foto behang. Alleen professionele foto's hebben voldoende pixels, zodat u deze kunt laten bedrukken op groot foto behang. Dit zorgt voor het mooiste resultaat van uw foto behangpapier!

Stappen om fotobehang te maken

Neem dus snel een kijkje op Shutterstock.com, met meer dan 60 miljoen foto's die voldoen aan de kwaliteitseisen voor foto behang, en kies de foto uit waarvan u fotobehang wilt maken! De rest regelen wij voor u. Wilt u vooraf weten wat uw foto behang kost? Geen probleem, u kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. U vult in waar u woont, in verband met de voorrijkosten, u vult het Shutterstock-nummer in en geeft aan welke maat uw muur heeft waarop het foto behangpapier dient te komen. Met deze informatie kunnen wij vertellen wat uw unieke foto behang zal kosten inclusief en exclusief montagekosten. Daarna kunt u beslissen of u die mooie foto op behang wilt laten maken en zo uw interieur van uw huis of bedrijfsruimte een nieuwe, verfrissende en unieke look wilt geven.

Kies je foto Kies je foto via van shutterstock of lever je eigen ontwerp op voorhand bij ons aan via de contactpagina. Vul aanvraag in Neem onze algemene voorwaarden goed door en vul vervolgens de aanvraag in. Plaats order Via mail krijg je de orderbevestiging met het te betalen bedrag. Behang of monteer Behang of monteer volgens onze instructies. Klaar Je eigen gekozen foto hangt op de muur.
Bestellen / offerte
  1. Klik om een afbeelding te zoeken op www.shutterstock.com.
  2. Noteer het beeldnummer en vul deze in het onderstaande formulier in.
  3. Vul de verplichte gegevens in. Gemarkeerd met een *
Art2business
  • Beitel 15 6422 PA Heerlen
  • (+31) 084 877 1932
  • info@art2business.nl
  • Facebook
  • Openingstijden: 10:00 – 17:00